2022-08-17
上星期同心心去大館影相🥰之後搵到呢間超正嘅西班牙餐廳❤️門口有幾張枱已經勁靚,上網一睇原來係必影 #打卡位真係好靚🤩心心影咗勁多張!店內嘅裝修都好有特色,而且感覺舒服~環境靚就已經好吸引,但對吃貨來講😆啲食物質素先係重點![ 炸黑毛豬火腿球 ] #推介 #tapas 賣相好靚🫶🏻圓轆轆外皮炸得金黃色,加上特製蛋黃醬、蔥花、紅椒粉…裡面暖暖又軟糯,配搭黑毛豬火腿粒嘅咸香🤤#估唔到咁好食 #層次感好厲害 [香炸鮮魷魚配辣肉腸蒜蓉辣椒] #推介 #tapas 鮮魷魚口感外脆內軟,唔硬唔黐牙!調味做得超級好😋特別中意連埋啲蒜蓉辣椒一齊食,香而不嗆💯#真係一定要試 [EL CERDO 招牌西班牙炒飯]招牌菜一定要試下😍西班牙炒飯賣相好靚!份量適宜,兩三個人都唔怕食唔哂👍味道好香濃,配料非常豐富,特別中意啲青口,鮮甜又多汁!西班牙香腸勁惹味,呢個飯絕對值得食🔥最後就要食 [玉桂條配榛子朱古力醬]心心第一次食正宗西班牙嘅甜品 #Churros ,佢勁開心🥳咬落勁酥鬆😍加埋暖暖甜甜榛子朱古力醬 #大滿足🥹呢度嘅churros係即叫即整嫁!好食!好坐!好服務! #享受當下 Thank you el ce
門口有幾張枱已經勁靚,上網一睇原來係必影 #打卡位
真係好靚🤩心心影咗勁多張!
店內嘅裝修都好有特色,而且感覺舒服~
環境靚就已經好吸引,但對吃貨來講😆啲食物質素先係重點!
[ 炸黑毛豬火腿球 ] #推介 #tapas
裡面暖暖又軟糯,配搭黑毛豬火腿粒嘅咸香🤤
#估唔到咁好食 #層次感好厲害
[香炸鮮魷魚配辣肉腸蒜蓉辣椒] #推介 #tapas
鮮魷魚口感外脆內軟,唔硬唔黐牙!
調味做得超級好😋特別中意連埋啲蒜蓉辣椒一齊食,香而不嗆💯
#真係一定要試
[EL CERDO 招牌西班牙炒飯]
招牌菜一定要試下😍西班牙炒飯賣相好靚!
份量適宜,兩三個人都唔怕食唔哂👍
味道好香濃,配料非常豐富,特別中意啲青口,鮮甜又多汁!
西班牙香腸勁惹味,呢個飯絕對值得食🔥
最後就要食 [玉桂條配榛子朱古力醬]
咬落勁酥鬆😍加埋暖暖甜甜榛子朱古力醬 #大滿足
🥹呢度嘅churros係即叫即整嫁!
好食!好坐!好服務! #享受當下
Thank you el cerdo🙏🏻
#ca師奶餐廳_中環
PS❤️位置方便都好加分!✅✅✅
大館行過去1分鐘就到;如果由中環Mtr站出,搭中環至半山扶手梯上到伊利近街,行10步左右就到😉