2019-12-17 105 浏览
今日有老朋友黎中環公司探班,為左可以多d時間相聚,我就先行預備好午餐等朋友上黎。Lunch time 既中環實在令人透唔過氣來,方便快捷,我就選了公司旁的Chottomaki有自選sushi roll, 又有已選定好的選擇Philadelphia Roll有最愛的牛油果配了三文魚跟cream cheese, 入口香軟又濃郁,個人認為是best choiceC-Dargon Roll有炸鰻魚on top, 天婦羅芋頭,蟹子粒粒,這個是最有口感的自選的選了天婦羅蝦,蘆筍,紅菜頭,腐皮,天婦羅南瓜,on top 加了天婦羅脆脆,而且是大卷共有4份,有脆脆口感,而又以蔬果因主,十分健康。在繁忙的工作天,可以跟朋友愉快地進食午餐,而且份量滿滿,十分滿足。
有自選sushi roll, 又有已選定好的選擇
Philadelphia Roll
C-Dargon Roll