無論聚會定係約會都好,個落地玻璃都係冇得輸,裝修都極有情調。服務亦都相當好,我哋嘅水杯永遠都係處於一個滿嘅狀態,而且好細心咁樣幫我哋換咗幾次餐具,就算食龍蝦都唔會覺得特別狼狽。‣ 晚市套餐 $398· 香芒牛油果蝦沙律芒果嘅香甜同牛油果嘅綿密搭配埋新鮮蝦,酸甜清新得嚟開胃,細細份嘅portion啱啱好,可以試多啲唔同嘅嘢。· 檸汁醃鮮吞拿魚吞拿魚用檸汁醃得,所以帶少少柑橘嘅清香,完全唔會腥,再加埋乾蔥同埋脆薯片,令到成個口感level up。· 辣味蟹肉撻撻皮脆卜卜,都有幾濃郁嘅牛油香味,而入面塞滿咗蟹肉,雖然話係辣味,但係其實唔會太辣,我覺得反而比較食得到鮮味。· 芝士焗法式洋蔥法國鵪鶉平時真係好驚食鵪鶉,因為曾經有一次食到都覺得唔係太鍾意陣味。但係今次食都幾刷新我對鵪鶉嘅印象,肉質相當嫩,洋蔥焗得軟腍入味,芝士又唔會搶咗鵪鶉嘅味道,都真係幾鍾意呢道前菜。· 龍蝦濃湯+$10話明係濃湯,龍蝦嘅味道真係相當濃郁,鍾意龍蝦湯嘅話我都會推薦加錢試一試。· 波士頓龍蝦西班牙燉飯+$40飲完龍蝦湯都唔夠,仲要嗌多個龍蝦西班牙燉飯。燉飯粒粒分明,鍾意啲飯焦同埋莎樂美腸,而龍蝦肉質都彈牙,本身都

‣ 晚市套餐 $398

· 香芒牛油果蝦沙律

· 檸汁醃鮮吞拿魚

· 辣味蟹肉撻

· 芝士焗法式洋蔥法國鵪鶉

· 龍蝦濃湯+$10

· 波士頓龍蝦西班牙燉飯+$40
飲完龍蝦湯都唔夠,仲要嗌多個龍蝦西班牙燉飯。燉飯粒粒分明,鍾意啲飯焦同埋莎樂美腸,而龍蝦肉質都彈牙,本身都焗到好香脆,所以好容易就開到殼食到肉。

· 招牌鮮雜果麻糬窩夫配雪糕 +$50
本身其實對套餐嘅甜品冇話好大期望,所以上枱嘅時候對於我嚟講都幾驚艷,無論係味道定係賣相都好唔錯,熱辣辣嘅窩夫真係相當好食,而且入邊仲有麻糬。吉士醬味道唔會好膩,雪糕提子乾味好濃,唔係啲平時成日食嘅味道嚟。

‣ 炭燒加拿大天然豬鞍 $269
雖然鍾意食海鮮,但係點樣都想食啲肉。肉汁鎖得好靚,天然嘅肉香同燒嘅香氣互相輝映,咬落去 juicy 又唔嚡口,鍾意佢啲肥膏都燒得好脆口,唔會話好似平時咁咬落去成口油。