2017-05-10
慢,差,唔好食,份量少,無service仲要加一上星期五喺坑口搵食,見到呢間裝修靚靚哋,餐牌都ok,所以試吓⋯兩大一細,叫三樣嘢:沙律,pizza,芝士火鍋加三杯嘢飲應該差唔多。叫完嘢食好快來咗飲品同沙律,食完開始無嘢再上,睇住周圍啲食客表情,知道中晒招,個個都面燶燶⋯⋯等咗半個鐘都無嘢上,開始追,最初個waiter明顯hea我哋無跟,過十分鐘,再追先有人堅跟。最後等咗一個鐘先來pizza。食完pizza,又追多半個幾鐘先來埋個感覺未煮好的ribs+芝士火鍋。成餐飯勁追,等足兩個鐘,份量細,越食越肚餓,最後未食飽都唔咁再叫,唔想食到收舖。最差係成間餐廳得一個堅跟嘢同會道歉,其他個樣好似係佢係客我哋係service provider 咁。