2018-08-25 1613 浏览
宮廷點心盤😽💲188同大家分析下入面有咩食啦😛〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰👉🏻雲南涼拌貓耳姐係雲耳😹個汁酸酸地幾爽口🤣不錯😌〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰👉🏻泡椒寶塔菜外表超似🐛食落係好爽口sarp sarp聲😹加左辣椒碎 都真係幾辣下我都唔係好食到😹🌶🌶🌶〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰👉🏻鎮江水晶餚肉🥓細細個叫佢做啫哩肉😆食落幾得意架唔好以前啲啫哩係肥膏或油 其實係湯同魚膠粉嚟架🤔點醋食幾好味架😼〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰👉🏻老鼠愛大米🐁呢兩隻老鼠真係好得意😘又好食 係糯米包住眉頭同雞肉 好中意食呢個😹〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰👉🏻銀湖天鵝酥🦆出面個脆皮炸到層層分明好有layer 底係芝麻粒 入面係紫薯餡🍠!!!😍睇隻色就知足料啦🤓〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰👉🏻綠茶牛奶凍🍵食到綠茶隻苦味 唔係個啲好甜嘅假綠茶👏🏻👏🏻〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰👉🏻朱古力慕絲🍫食落係阿華田味 一層甜啲一層苦啲 上面又有脆粒🤔都幾好食〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️👉🏻麻將十三么(詐糊)🀄️💵💲68其實係桂花椰汁糕 啲銀紙冇味 味道一般 不過用嚟打卡一流🤓真係好得意好靚✨
宮廷點心盤😽💲188
同大家分析下入面有咩食啦😛