2010-10-09 62 浏览
今晚我地一行10几人,去咗呢间餐厅食饭聚旧,拣呢度系大家希望有个地方可以坐吓倾吓计,睇吓啲旧相开心吓。野食OK,也冇咩特别推介。只系特别想讲,我未食过一间野,可以比侍应妹妹话咗我地3次之多因为我地10几人,枱又细,食完啲碟都未执又已经有新食物再到,有见侍应妹妹得两人应接不暇,体谅唔追佢埋嚟执,我地自己将啲食完嘅碟放到隔离一张冇客人嘅枱,佢竟然行埋嚟话我地,话唔准放野过隔离.....咁点呀?你又执唔切,我地又冇位放食物,好心帮你放埋一边又比人话。。。跟住我地坐嘅地方好热,叫佢埋嚟开风扇,佢应咗我地之后佢冇问,我地唯有自己开!点知佢又埋嚟话我地做乜搅个风扇?佢话佢地原本个MODE唔系咁,一定系有人搅过先系咁㖞!一把风扇啫?!点解咁睇唔开要埋嚟质问我地?我地系客嚟架!朋友囡囡离开时,才发现面仔比【失】钖咗几啖有冇搅错?

野食OK,也冇咩特别推介。

朋友囡囡离开时,才发现面仔比【失】钖咗几啖
有冇搅错?
2010-10-08