2019-04-11
第一次寫報告,因為吾想各位跌錢。前幾日八點左右去試下新野。一坐低, 話為環保, 冇水冇茶供應。 咁好啦 叫檸茶, 對吾住 冇檸檬。 好 叫野食, 試下d出名野, 肥燶义焼,對吾住賣曬。好叫普通义燒 + 燒鵝下庄 + 油菜。再叫碗淨瀨, 對吾住冇瀨粉。OK叫碟太子撈面,諗住穩陣喇,以前係中環食太子撈面真心好食,面爽又有鵝油香。d野好快嚟曬,但係燒鵝下庄變下欄,皮吾脆,冇乜邊舊有肉,就算有,d肉又有渣。我老細直頭吞吾落,𦧲返出嚟。我話食义燒喇,係就係好淋,但係就一大陣鬆肉粉味。我唯有低頭食我個太子撈面,點知一大陣梘水味,搵個湯𠺘下口。中招,無添加全味精。全晚再正常係碟白灼油菜全走,好彩全走,如果吾係又吾知整d乜嘢化學醬料落嚟。有冇攪錯,咁嘅價錢,叫乜冇乜,仲要彼d💩d客食。 唉 好心d嘢未得就吾好開啦,整臭曬甘老先生辛辛苦苦經營返嚟嘅名喇
前幾日八點左右去試下新野。
有冇攪錯,咁嘅價錢,叫乜冇乜,仲要彼d💩d客食。