2025-06-14
本身約左同朋友一齊食韓國嘢,四個人諗住食個火山飯,見到餐廳寫sold out,咁唯有轉食試下泡菜西班牙海鮮飯因為同行中有人唔食得辣,同侍應講所以要求左泡菜另上,走辣落完單之後有個廚師行過嚟講:(從來未試過整走辣嘅西班牙海鮮飯,第一次要咁樣做)😂😂淨係要你炒個海鮮飯,唔放泡菜落去,走辣OK. 係咪唔放泡菜就唔識炒個飯,個廚師出嚟同我哋4個講咗長篇大論,餐飯都未開始食已經想趕人走既feel…結果過左大約45分鐘,個炒飯都仲未到,我就問下侍應個飯發生咩事,究竟係咪整緊定還是點樣,侍應叫我再等多幾分鐘,差唔多架啦。最早落單西班牙海鮮飯,等到想埋單走人都未上枱,價錢方面已經唔算平抵你個場得果幾枱客,香港經濟真係多得你地最後上個飯先好笑,講咗叫泡菜另上,唔知係咪個廚師有佢自己嘅做法,佢攞咗泡菜去過水最後同海鮮飯炒埋一齊其實你唔想整就出聲啦,係咪唔憂做😮💨所有食物偏咸,邊食邊飲水 ,唔知有無加料落去🤮今時今日咁嘅服務態度不知所謂,以後都唔會幫襯,垃圾!!!
因為同行中有人唔食得辣,同侍應講所以要求左泡菜另上,走辣
抵你個場得果幾枱客,香港經濟真係多得你地
其實你唔想整就出聲啦,係咪唔憂做😮💨
所有食物偏咸,邊食邊飲水 ,唔知有無加料落去🤮
今時今日咁嘅服務態度不知所謂,以後都唔會幫襯,垃圾!!!