2016-09-11 947 浏览
賣相價錢中上 ,食物質量差 ,千五蚊食唔飽仲要一肚氣 ,漏單,部份侍應態度串 ,服務衰過茶記,食物份量 細到無朋友 我唔係第一次幫襯,之前已經黎過幾次,估唔到今次一肚氣 ,食物份量比往年再細份左,質素差左好多 ,服務差到爆,隔離街誰是老闆茶餐廳服務仲好過你地電話訂位說三個人,明明係二人卡位,硬說可坐4個人,張檯迫過茶記 ,我要求換檯坐,侍應話無台,堅持轉檯,坐低之後至到埋單走,發現其他4人檯跟本無人坐落單 ,好多野都無,炒野既食物 佢地話要等兩個鐘,建議食第二樣,最後漏左單,大約半個鐘,見到隔離檯新落單有炒拉麵上菜。$480蚊刺身盤,當中海膽刺身唔比紫菜,問侍應話 $680蚊先會有紫菜,今次特別比紫菜我 ,最後又唔記得比!要問幾次先有 好難得先係餐牌上搵到岩食既飯類食物,侍應漏單,食物份量 簡直細到無朋友 ,味道尚可餓住個肚走 要再去第二間食

餓住個肚走 要再去第二間食