2020-02-20 426 浏览
服務評價:未試過食過咁垃圾嘅放題,一入到去除咗有時應帶位入去之外,之後就唔會有人理你。同D朋友坐咗一陣,我先見到枱上面有個label係要自己用電話落單。咁都算啦,落完單之後,啲嘢勁遲先黎不突止,落十張單起碼七張單都係漏咗。最離譜嘅係,我哋八點左右入座,食左個幾鐘之後都已經飽,佢啲嘢先開始係咁黎。冇嘢啊?你唔想整俾人食慳返啲材料咁你咪直接skip咗張單囉,啲野食仲要係咁黎,浪費食物。我朋友就比較鍾意食飯,所以就叫咗一碗白飯,再加海南雞加皮蛋(唔好問點解會咁叫),但係好好笑嘅嘢就係嚟咗碗白飯,海南雞同皮蛋過咗成二十幾分鐘先黎,飯都食完,碟餸可以過左成四個字先黎?講出嚟笑大人地個口啦?食物質素:除咗係蝦大隻啲之外,我諗唔到邊一樣食物係叫比較出眾。首先佢啲串燒乾爭爭,硬到石頭咁。雞翼都叫正常嘅,但係唔會係好食囉。另外就係炸物(我哋叫咗天婦羅、雞軟骨、炸蝦餅)所有嘢都可以係無醬,唔明白呢啲咁基本嘅嘢點解可以冇。之後就係刺身,食落去好似都唔係好新鮮(未到發臭),有一種令人唔想食第二舊嘅感覺。仲有一樣就係感覺上係放咗一段時間先拎出嚟俾人食,食落去啲嘢已經變暖咗。餐廳格局:好迫,冷氣好焗,入口好窄,行

餐廳格局:好迫,冷氣好焗,入口好窄,行路嘅位都好窄。個餐廳嘅格局根本上唔適合攞嚟做放題

總結:話就話自己黃店,但係我唔覺得囉🙄唔好諗住話我係藍絲,即使本人深黃都好,我都覺得呢間野好垃圾,唔會再嚟亦都唔會推薦朋友嚟呢間咁嘅嘢,永久Blacklist,謝謝。仲有唔該唔好侮辱左黃店嘅朵,好多黃店都好好食lor唔該🙄根本上就係掛住搵錢,口黃心不黃,有鬼用咩。🙄
2020-02-19