2019-01-09 1794 浏览
趁放假日子,一早运动去!由山顶沿缆车路下山,到达中环时已1点半左右啦!在PMQ附近慢慢揾食,在众多西餐店铺中,见到了这间日式店!由于都好肚饿,又见都多食客,就一于试一试!入座时已1:45啦,lunch 的last order就2:15,睇左set lunch menu 就好快就做左决定啦!因为2个人都系「牛精」,都钟意食牛,所以都拣左有牛嘅菜式,分别系:A.冲绳牛肉定食 及 D.牛肉丼牛肉定食牛肉丼都有配小食及汤两个牛肉set,但味道上好唔同,想要牛肉味浓、突出就要选择牛肉定食,连饭上酱汁都有浓郁牛味!门外都有贴上lunch menu,但就同店内嘅有小小不同!门面提提,由于我们太晏食啦,所以入座时,店员已表示有两款lunch set卖晒啦!
A.冲绳牛肉定食 及 D.牛肉丼
牛肉定食

牛肉丼

都有配小食及汤

门外都有贴上lunch menu,但就同店内嘅有小小不同!

门面