餐廳佈置好有格調🌿主打🇪🇸西班牙菜 𝗣𝗮𝗲𝗹𝗹𝗮係佢地招牌菜呢間餐廳嘅𝗣𝗮𝗲𝗹𝗹𝗮除左勁巨型 仲有唔同味道平時去食西班牙菜 個飯都一定只係得海鮮味呢間有多款味道選擇 都幾特別叫左杯西班牙氣泡酒配前菜白酒配烤豬 超夾🥂各款前菜都好出色 值得一嚟‼️-𝗦𝗧𝗔𝗥𝗧𝗘𝗥𝗦-დ 𝟲𝟬-𝗺𝗼𝗻𝘁𝗵 𝗜𝗯𝗲𝗿𝗶𝗰𝗼 𝗛𝗮𝗺 𝗣𝗹𝗮𝘁𝘁𝗲𝗿呢個風乾左60個月嘅𝗛𝗮𝗺係即場切片,平時好怕𝗛𝗮𝗺會好鹹,但呢款鹹度適中,配埋油分香氣,好好味。დ 𝗧𝗵𝗲 𝗥𝗲𝗮𝗹 𝗧𝗼𝗺𝗮𝘁𝗼 𝗕𝗿𝗲𝗮𝗱職員教我地正宗食法。首先用新鮮番茄同蒜頭小磨落麵包條,再加入少量橄欖油及海鹽調味。個人認為加埋𝗛𝗮𝗺一齊食更正!დ 𝗛𝗮𝗺 𝗰𝗿𝗼𝗾𝘂𝗲𝘁𝘁𝗲𝘀呢款炸薯蓉火腿忌廉波波嘅表面炸得金黃酥脆,入面嘅薯蓉好creamy,而火腿同忌廉帶出鹹香味,口感好好。დ 𝗦𝗽𝗮𝗻𝗶𝘀𝗵 𝗯𝗲𝗲𝗳 𝗺𝗶𝗻𝗶 𝗯𝘂𝗿𝗴𝗲𝗿,𝗽𝗶𝗰𝗸𝗹𝗲𝘀 & 𝗰𝗵𝗶𝗽𝗼𝘁𝗹𝗲 𝗺𝗮𝘆𝗼就連漢堡🍔都整得好出色。外層麵包外脆內鬆軟,牛肉漢堡咬開肉汁爆開,配以辣蛋黃醬同酸瓜,非常惹味。დ 𝗧𝗿𝗮𝗱𝗶𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗥𝗼𝗮𝘀𝘁𝗲𝗱 𝘀𝘂𝗰𝗸𝗹𝗶𝗻𝗴 𝗽𝗶𝗴 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗯𝗿𝘂𝘀𝘀
餐廳佈置好有格調🌿
各款前菜都好出色 值得一嚟‼️

-𝗦𝗧𝗔𝗥𝗧𝗘𝗥𝗦-

დ 𝗧𝗵𝗲 𝗥𝗲𝗮𝗹 𝗧𝗼𝗺𝗮𝘁𝗼 𝗕𝗿𝗲𝗮𝗱

დ 𝗛𝗮𝗺 𝗰𝗿𝗼𝗾𝘂𝗲𝘁𝘁𝗲𝘀

დ 𝗧𝗿𝗮𝗱𝗶𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗥𝗼𝗮𝘀𝘁𝗲𝗱 𝘀𝘂𝗰𝗸𝗹𝗶𝗻𝗴 𝗽𝗶𝗴 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗯𝗿𝘂𝘀𝘀𝗲𝗹 𝘀𝗽𝗿𝗼𝘂𝘁𝘀 𝗮𝗻𝗱 𝗺𝘂𝘀𝗵𝗿𝗼𝗼𝗺𝘀
呢款係食西班牙菜必點!烤乳豬做得好出色,外皮酥脆而肉質超嫩,食到肉汁。配有菇類同𝗯𝗿𝘂𝘀𝘀𝗲𝗹 𝘀𝗽𝗿𝗼𝘂𝘁𝘀,呢款菜烤完好正👍🏼

-𝗠𝗔𝗜𝗡𝗦-
დ ½ 𝗟𝗼𝗯𝘀𝘁𝗲𝗿 𝗽𝗮𝗲𝗹𝗹𝗮 𝗮𝗻𝗱 𝗦𝗲𝗮𝗳𝗼𝗼𝗱 ½ 𝗽𝗮𝗲𝗹𝗹𝗮
一上檯比個巨型Size嚇親,真係超大個鐵鍋!為左試兩款唔同口味,叫左一半龍蝦🦞,一半海鮮。海鮮有青口、蜆、蝦🦐,每款海鮮都好新鮮,龍蝦非常爽口彈牙,好多肉。呢個飯唔會太硬,每粒米都吸入晒海鮮精華,好鮮甜。

-𝗗𝗘𝗦𝗦𝗘𝗥𝗧-
დ 𝗕𝗮𝘀𝗾𝘂𝗲 𝗯𝘂𝗿𝗻𝘁 𝗰𝗵𝗲𝗲𝘀𝗲𝗰𝗮𝗸𝗲 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗿𝗮𝘀𝗽𝗯𝗲𝗿𝗿𝘆 𝘀𝗼𝗿𝗯𝗲𝘁
巴斯克芝士蛋糕帶香濃芝士味,但唔會覺得好膩!蛋糕上層配上超滑而帶點酸甜嘅紅莓雪芭,配埋蛋糕一齊食,完美配搭。
2023-07-13