2024-03-01 49 浏览
就算過完農曆新年假🧧,收工、放假去食餐好🤤,慰勞下自己都係必須嘅💕。今次我哋就一於食豪啲🌟,去打邊爐。呢間位於荃灣嘅連鎖台式火鍋舖🇹🇼,最高級嘅🇦🇺澳洲極上和牛套餐🐮正價時段每位$328 。.🥘牛大人紅燒牛骨湯所有台灣特色嘅紅燒湯嘅有肉、牛骨嘅香味🤤,更加有油脂同埋紅油🥘嘅惹味,配埋唔同嘅火鍋料都好夾✌🏻。.🐮牛類喺好多唔同款嘅牛肉選擇裏面,我哋就揀咗試澳洲M9和牛牛丸🇦🇺、手切封門柳🔪、安格斯牛小排🐄、澳洲和牛M5牛肩卷🇦🇺、同埋牛肉漿🥩。既有濃郁嘅肉味,仲有油脂感一路咬一路喺牙縫之間流出嚟💥,好滿足。.🌊海鮮嚟咗咁多次,都一定要爆食呢度嘅海鮮🎏,除咗自助吧有好多選擇,仲可以自己嗌彈牙嘅墨魚滑🦑、大大粒飽滿沙白🦪、蝦🦐、同埋釀咗魷魚嘅酥脆油炸鬼😆。.🥗配菜打邊爐一定要有返啲經典配料😍,一班人一齊烚下烚下♨️,先至最有儀式感。自助吧有得攞牛柏葉🐮、海帶結🪢、蟹棒、丸類等等。仲有唔同嘅嘢飲🥤,冷泡茶、罐裝飲品、台式手搖都有晒😆,最後仲有唔同牌子嘅雪糕可以揀㖭🍨。
🥘牛大人紅燒牛骨湯
🐮牛類