2021-07-11
同朋友補足生日見網上評價這間餐廳也不錯,地點方便就訂枱試吓。準時到達,已見有兩枱walk-in 客等枱,好彩有訂枱,店員帶我入座,餐廳環境闊落,座位也很舒適。我們先點了兩客雞翼: $68黃金雞翼和$78水牛雞翼。黄金雞翼脆口入味,但又不是太重咸蛋黃醬,送啤酒係十分配合。水牛雞翼味道不錯辣辣哋惹味,但跟個醬就唔得,跟千島醬唔知餐廳係budget定廚求其,我人生等一次食到不是配 buffalo yogurt sauce, 真係咁都得叫了七成熟西冷牛扒,燒得剛好有水準亦反映在價格上。仲有叫了枱枱都點嘅火焰🔥豬手攪吓氣氛,真係唔錯。甜品就普通合格之作,個咖啡雪糕反而有點驚喜整晚店員服務態度非常好,我們點了酒貼心不用問會拎酒杯給每位客人,星期五晚上仲要 full house有咁嘅服務要大讚。
甜品就普通合格之作,個咖啡雪糕反而有點驚喜
圖上:黃金雞翼/ 圖下:水牛雞翼
牛扒