2018-07-30
今日一家四口係開呢邊睇完早場,睇完就搵個地方食晏,行過呢邊,爸媽說很多回憶😌呢間野都成30年。入到去我叫左個雞扒米線,另外家人叫左兩個黑椒牛扒餐同一個吉列魚柳餐,出餐都快既。我叫既米線其實覺得不錯,雖然係普通常餐麵既清湯,但我加左好多辣椒油當佢麻辣米線咁食😂😂幾鍾意個米線,因為本人食得比較慢,米線一路食都無話變到好淋,keep到彈牙,佢既米線係比較粗身少少個種。而雞扒係分開4件既,肉都滑而且餣味剛好仍食到雞味唔會死實實,呢個價錢來講幾滿意。爸媽既黑椒牛扒餐$36,其實都ok既,有片牛油方包,雙蛋,一片蕃茄同d粟米。食左蕃茄同牛扒一舊,蕃茄新鮮又甜,牛扒都ok,普遍茶餐廳既味道。妹妹個吉列魚柳就無試過,但佢話肉係彈牙既,算唔錯~而家呢個價錢,而質素唔差算係幾好,食得過。
雞扒米線
黑椒牛扒餐
而家呢個價錢,而質素唔差算係幾好,食得過。