2018-01-16 98 浏览
其實係呢頭返工都返左一排 每日Lunch都開始唔知食咩好 聽朋友講公司附近開左間日式定食主打既食店 最中意食日本野既我緊係一口say yes要去呢度試試正值午膳時段 一出車立 輪侯既人流已在多到排出黎 望望餐牌 選擇夠多 總有一款岩你心水同朋友每人叫左一個lunch set一個set包一杯野飲同湯 睇睇試試質素點先自家製和牛芝士漢堡包皮微脆 望望內涵 和牛漢堡扒好厚 目測有一個一蚊銀咁高 咬啖試試先有少少juicy 口感岩岩好 配合大大塊芝士 正呀有專食burger既食店既水準呀跟餐既南瓜湯都唔錯 係一個胡椒味濃既南瓜湯 好特別 平時都好少機會飲到呢種口味朋友仲叫左杯青檸薄荷梳打 我都試左少少 薄荷味真係幾重 雖然要加錢叫 但係都唔錯呀 值得汁燒京蔥牛肉定食我就叫左個日式定食試試廚房手勢牛肉熟透程度剛好 配合經蔥燒汁 係送飯既良品另外跟餐有個沙律 lunch有沙律食感覺都健康d埋單時候仲有其他人係度等緊位有時真心唔到你唔信 好野真係要等不如如果係我 我會選擇早少少係公司出黎 上去再食返餐好既!!

最中意食日本野既我緊係一口say yes要去呢度試試

自家製和牛芝士漢堡