餐厅: AMMO
资讯:

2019-10-03 793 浏览
Dining Week 月月密密食!Ammo本来上一转dining week已经想试,但系就唔啱时间,结果半年后先去试。虽然话隐敝,但其实响正金钟Conrad隔离既亚洲协会中心,只不过系个入口比较少人出入同难揾。同另一半加埋友人一行三人去试tasting menu,去到既时候有一枱客,但好快就走左。。结果全晚只系得我地一枱三个人。餐厅环境好靓,打卡一流,洗手间响协会中心里面,亦十分寛敞。Tasting menu 头盘主菜甜品各有三个选择,我地又咁岩三个人,既然如此咁就成个menu叫晒佢share啦。个Risotto中规中距(无办法因为几日前先试完个高质risotto),寛条面亦无甚惊喜,牛扒都算唔错,整体上感觉价钱有一半以上系食紧个环境同装修。是晚开左支意大利Chianti,衬返啲意大利fusion菜,尚算不过不失。Tasting menu $680 位加一。
Tasting menu $680 位加一。