(非会员)
2008-01-20 0 浏览
前兩日到朗豪坊, 同男友貪就腳就到了簡單廚房, 才剛坐下接過meun, 就有人跟我們說因煩忙時間由落單起計一個鐘要交枱, 吓? 我見未full個喎, 咩態度先? 你以為我食茶餐廳定車仔麵? 我搵得間餐廳去食飯都係想食得舒服D啫, 趕頭趕命咁食我做咩唔去茶記, 大家樂或者麥當勞呢? 你嘅價錢亦都收得唔平, 平衡都要成舊水一個人, 雖然一舊水一個人都唔算係貴, 但係以你咁嘅質素, 一碗喇沙都六七十蚊, 呢個價錢旺角大把選擇囉! 最後我同男友都即刻走, 冇食到, 過咗隔離味千, 我食咗個定食$42冇加一, 人哋都冇叫我一個鐘頭交枱, 講真, 我諗冇人會食完嘢懶死唔走, 咪至多食個零鐘, 唔通坐成世咩, 不知所謂嚟形容佢真係最貼切!