2012-10-20 3349 浏览
话说我公司搞bbq, 人数众多, 为方便所以系大尾笃烧烤王门市订烧烤食品咁我就可以唔洗"叶"野同四围买野, 一次过搞掂晒!我早一日上网down佢张order form 打电话落order既!一路落个位姐姐亦无话有任何问题! (态度都ok)到我落完, 因为我订既野太多, 所以佢话要晏少少打黎覆我total 几钱!我总数订左3千几蚊, 要求送货, 要加$90ok, 你准时送到俾我加钱无问题!订几千蚊野一樽蜜糖都无得送 讲左几次先肯送纸碟同胶叉第2朝送货,比我要求既时间迟左九个字送到, 好彩我下午先烧,所以问题不大!但佢地竟然可以送漏几袋野, 仲要系因为佢地送完货俾我张收据有问题我打番俾佢地先同我讲!因为公司event 要收据claim数, 但佢俾我张收据系用涂改带涂过个银码= =然后我收货后即时打去要求佢地换过张俾我, 但个人话要去番佢地大埔门市换!算, 反正我有野要出大埔买! 然后佢系同一通电话入面话我知佢头先送漏左2盒羊俾我, 可以到时顺便拎番! 咁系咪我唔打黎你就唔会送番俾我>?>??然后我就要由上水揸车出大埔去换,同拎番我个两盒被遗漏的羊肉去到换收据当然无问题
咁我就可以唔洗"叶"野同四围买野, 一次过搞掂晒!

一路落个位姐姐亦无话有任何问题! (态度都ok)
我总数订左3千几蚊, 要求送货, 要加$90
ok, 你准时送到俾我加钱无问题!

订几千蚊野一樽蜜糖都无得送

讲左几次先肯送纸碟同胶叉

算, 反正我有野要出大埔买! 然后佢系同一通电话入面话我知

然后我就要由上水揸车出大埔去换,同拎番我个两盒被遗漏的羊肉

去到换收据当然无问题, 我亦都无咁好气去话全何人!
你俾番我应该要有既野我就ok!

换完后帮我落order既姐姐有say sorry,再俾番个两盒羊肉我!
同埋,,完来佢仲送漏左一大袋蕃薯+ 什菜lor!!!!!!!!

好在我有人有车陪我黎姐,我一个女仔点拎?
仲要漏咁多野!!!!!!

今次真系有点激气! 以后买都唔好送货! 乱黎!

* 同我明明点左蒜茸鸡中翼 无点乳香鸡中翼 但佢比左 乳香鸡中翼 我,
极度难食, 最后系无人掂过!

特制烧鳝柳 亦都麻麻, $173 一磅有5,6旧........ 好普通!

d 咖喱鱿鱼翼 系"un"到咬唔到!!!

其他野正常,不是太特别!!!
2012-09-21
外卖送餐