餐厅: Poke Go (漆咸道南)
资讯:

2024-04-03 607 浏览
系低碳嘅日子,喺尖沙咀揾嘢食我一定会拣呢间,poke go! 因为佢可以配菜底夜晚真系好多人,我哋坐咗喺室外带咗两个DIY , - 三文鱼,沙律菜,青瓜,蛋黄丝,豆腐,三文鱼子,配辛辣蛋黄酱,当然其他小配料我全部都要晒食得劲开心,因为啖啖肉而且不会肥🤣另外一份-吞拿鱼,支豆,蛋黄丝,豆腐,沙律菜,三文鱼子,配芝麻酱~平时我都仲好选择困难症,会拣佢配搭好嘅款式,今次第一次拣DIY,三文鱼子系咪每一次都一定会另外再加~ 然后我最钟意就系食佢上边𠮶块 莲藕脆脆同埋佢嘅木鱼丝今次另外再叫多咗一个 Cocktail虾虾谂住补充多啲蛋白质,每一只味都有两杯,佢个汁好正、大虾用炸薯仔丝包住,点佢个酱,系会挂满汁 我觉得白色个汁最好味, 芥末蛋黄酱👍🏻成餐饭食完都冇罪恶感🤣💖减肥必选
夜晚真系好多人,我哋坐咗喺室外带咗两个DIY ,

食得劲开心,因为啖啖肉而且不会肥🤣
另外一份

-吞拿鱼,支豆,蛋黄丝,豆腐,沙律菜,三文鱼子,配芝麻酱~

今次另外再叫多咗一个 Cocktail虾虾
谂住补充多啲蛋白质,每一只味都有两杯,
佢个汁好正、大虾用炸薯仔丝包住,点佢个酱,系会挂满汁
我觉得白色个汁最好味, 芥末蛋黄酱👍🏻

成餐饭食完都冇罪恶感🤣💖减肥必选
  • ONO