2011-04-10
在beecrazy見到做promotion,見相中菜色賣相幾靚,就買了1張coupon星期六晚8點來到這間餐廳,只有1張枱有人。燈光昏暗,waiter帶我們坐在窗旁的一張2人枱。一低頭就見到枱布有污跡。擡頭想睇睇街景,只見到玻璃窗上好多污點...上菜很貼心,等我們食完才上下一道。coupon上指定的套餐包括:1. 餐湯: 難食,又稀又冇味2. 香米薄餅: 正常3. 脆簿塊: OK,一塊薄餅包著薯仔之類的餡4. 素咖哩角: 兩件,好食5. 印道烤雞: 一件好細塊,但OK好味6. 印度烤餅: 好味!以下三道菜,我地都蘸著烤餅來食,因爲三碟都好細碟+料好少,單食好奇怪7. 雞塊咖哩: 咖喱好食;得兩小塊雞塊,真係細塊,味道麻麻8. 香料洋菇青豆:只有一小碟,30粒青豆,係冇菇的!味道都OK,但我唔慣咁食青豆,要蘸烤餅先食得落!9. 乾咖哩矮瓜:冇這道菜,換咗菠菜,係爛曬的菠菜醬好難食10. 印度飯: 難食,大部分的米都係白色的,只有小量係黃色,而且有怪味11. 菠蘿雪糕: 正常12. 奶茶: 完全冇味我和男友兩個人食一個set已經好飽。但個人認爲,水準不值原價$198
星期六晚8點來到這間餐廳,只有1張枱有人。
上菜很貼心,等我們食完才上下一道。
coupon上指定的套餐包括:
1. 餐湯: 難食,又稀又冇味
2. 香米薄餅: 正常
3. 脆簿塊: OK,一塊薄餅包著薯仔之類的餡
4. 素咖哩角: 兩件,好食
5. 印道烤雞: 一件好細塊,但OK好味
6. 印度烤餅: 好味!
9. 乾咖哩矮瓜:冇這道菜,換咗菠菜,係爛曬的菠菜醬好難食
11. 菠蘿雪糕: 正常
12. 奶茶: 完全冇味
我和男友兩個人食一個set已經好飽。但個人認爲,水準不值原價$198。而且餐廳的燈光和衛生狀況令我卻步,不會再來!