2018-10-02 372 浏览
因为见到呢间餐厅既食评几好,又讲到牛扒好好食,所以今年生日拣咗同老公一齐黎食。入到餐厅,安排我地坐最近门口既玻璃窗位置,初时谂都几好呀,可以睇下街景,我地点咗个2人餐,由于我唔食牛,所以再另外点多份鱼。问题开始黎,头盆我地点咗mozzarella salad,同青口,先讲沙律,D水牛芝士系有个苦味,我地都觉得奇怪,但无出声照食,食到差唔多,见到沙律有只小飞虫郁下郁下,呢刻有D呕心。老公话似系岩岩飞落去,我地周围望,发现玻璃墙有好几只蚊螆飞黎飞去,店内店外都有。我地既刻同老阪讲,因为场内full晒无得转位,但佢已经算好,话送两杯红酒俾我地,叫我地等下先,有位即刻转俾我地,但我地最后等咗30-45分钟。但换到另一个位,侍应话无晒青口,局转炸虾🍤,已经都无晒瘾,到咗main course,老公话个牛好普通,无咩牛味,完全唔系网上讲到咁好食,佢话呢个价钱唔值,份鱼扒又无咩特别,两边仲偏咸。因为生日,老公仲特登order 心太软俾我,但个蛋糕一D都无流心,仲要唔平系$100,最后买单要$1500,食到一肚气其实我地见隔离枱有个成份牛扒无食到,另一枱都投诉个沙律既水牛芝士有问题,呢间真系唔得,绝对

其实我地见隔离枱有个成份牛扒无食到,另一枱都投诉个沙律既水牛芝士有问题,呢间真系唔得,绝对无下次。亦都唔recommend 人地黎

2018-10-01
庆祝纪念