2019-03-17
有次經過呢度見到間裝修好靚嘅餐廳,所以就決定約朋友仔一齊嚟試吓啦🥰嚟到嘅時候,啱啱有人埋單,所以唔係等左好耐就有位望下個餐牌,除咗要燒嘅食物之外,都有熟嘢食,同埋燒嘅食物都有好多種類!雞牛豬羊,海鮮都有!首先嚟嘅係日本嘅A4牛魔野原燒🤤嘩,一望已經流口水,望落啲脂肪網狀咁就知係靚嘢🤤🤤🤤呢個和牛仲會跟埋個月見汁沾蛋啲staff話呢個牛有特別嘅做法,所以我地就交左俾佢地幫手燒☺️一路望住已經聞到好香😭😭😭燒好啦!最後加埋個沾蛋汁就食得!嘩!!!!真係不得了呀!入口即溶呀真係😭好感動!!!加埋個蛋汁好正呀!勁juicy 呀👍🏼呢個就雞脾扒🤤好新鮮呀!因為肉厚,就要燒耐少少!呢個又係超juicy!!!!!!好好食!因為其中一個同行友人唔食得海鮮,所以淨係叫左一份特級帆立貝試下🤤🤤🤤好厚肉好鮮甜呀!!!!!!呢個係醫油牛肋骨,已經事先調左味嘅牛肋骨醃到好入味!!!!!!同埋超淋超肉汁!呢個都好好味!!!!重點一提,食完呢餐之後,個身唔會有燒肉味架!!!!如果約女仔嚟呢度食啱曬啦😙
見到間裝修好靚嘅餐廳,所以就決定約朋友仔一齊嚟試吓啦🥰
嚟到嘅時候,啱啱有人埋單,所以唔係等左好耐就有位
呢個和牛仲會跟埋個月見汁沾蛋
一路望住已經聞到好香😭😭😭
燒好啦!最後加埋個沾蛋汁就食得!
呢個係醫油牛肋骨,已經事先調左味嘅