原來十三少唔係剩係食辣👍😝其實我本身好中意食辣, 但最近腸胃唔好, 醫生叫我要食清啖dd, 唯有乖乖聽話, 朋友話黎十三少, 我本來有d失望, 因為諗住冇得盡興咁食, 點知再望望餐牌, 發現好多菜式都可以揀辣同唔辣. 同行友人本身就唔係特別中意食辣, 所以佢地陪我全部菜式都要左唔辣我地要左唔辣既乾炒四季豆, 雖然唔辣, 但同樣惹味, 因為有啲豆角同肉碎🤤, 另外小食要左溏心皮蛋, 好正, 口感黏黏的, 比平日特別! 飽肚d既就叫左滷水豬手同唔辣既酸菜魚, 兩樣配白飯都一流, 因為d汁好惹味, 豬手都幾好𡁻, 好襟食, 哈哈. 至於唔辣既酸菜魚真係第一次食, 估唔到味道都幾夾, 不比原味遜色🙏🏻
原來十三少唔係剩係食辣👍😝

2020-05-21