2008-04-19 5 浏览
上星期同老公去了這間食甜品,來到七點幾八點,入去前冇人,但係坐底之後都有多兩枱人,見到這度又有炸雪糕,所以叫了個試下,佢話有兩隻味雪糕choose,咁我地問邊隻好d,個女仔就話佢地覺得芒果好食d,因為朱古力入面有d chips,唔係咁,所以我地就信佢,跟住睇到wall上的相見到個焗蛋白芝麻糊,見到好靚,所以咪又試下,首試來了這個,咁我地就食上面d 蛋白,凍呀!都唔暖,其實我地都冇諗過會熱,跟住就試下一啖蛋白加d 芝麻糊一齊食,d 蛋白好滑,但係d 芝麻糊就唔係佢所講的自己磨,搞多幾搞就變了水呀!同埋都唔香,冇我係第二間度食咁香咁滑呀!之後我就將d 蛋白放晒落去芝麻糊度,老細行過來同我地講唔係咁食,應該係一匙蛋白加d 芝麻糊咁一齊食,我話咁都係一樣呀!輪到個炸雪糕,佢係剪開四份出來,真係唔溶,但係一食落去好油,食了少少個皮就唔想食個皮,但係佢d 芒果雪糕係用雪山那些雪糕,都冇芒果味,我最唔like食這隻雪糕呀!最終我地都係食晒d 雪糕就算呀!都係我之前食過另一間的炸雪糕好食d。我地覺得都唔係d 雜誌報章咁話好食呀!都有d 失望呀!特登去食這些o野呀!但係d 服務態度好好呀!