2022-09-05 1810 浏览
西村日本料理完全是名大过于实~觉得用1000块吃个午餐实在是超级不值得!不可一不可再!服务:本来以为在酒店的,服务应该差不了哪里~ 可是这是我吃过那么多酒店里的餐厅中,服务态度和素质最差的。 首先,脏~ 吃饭连张似样既盘都冇! 纸垫都冇! 一入到去,纸巾,口罩套,茶都冇! 全部要客人我地自己出声个侍应先识㑩黎! 我地叫左两份;自选寿司定食(12件) $600自选寿司,不过就唔可以重复~ fine~ 令人大跌眼镜的是,前菜:汤/蛋/乌冬,全部未上,竟然侍应啰左盘寿司过黎先。我等左8分钟,见侍应完全冇意思再啰调味碟同以上所说既配菜。我就忍唔住,问侍应果啲野几时㑩黎~! 但系! 个侍应竟然答我,系咁噶啦~ 系上呢个先嘎~ ! fine again! 可笑既系,转头唔够30秒即刻上番距口中所讲既“另外果啲系迟点先会上的! 乜你有时间行行企企,但冇时间做应该做好既野呀?讲番个寿司,我以为等咁耐,应该都值得期待啦! 点知!! 好差! 同我食300蚊有找既普通连锁寿司店有乜分别呀? 好梅! 一食就知唔新鲜,而且切到好薄! 再到所谓配菜,我真系嬲! 好咸!!! 而个蛋蒸蛋系冇蛋味,好水!咁样既食物你收
西村日本料理

服务:

自选寿司定食(12件) $600

咁样既食物你收我600蚊,再要加一? 而且环境又残旧,服务又差~ 永无下一次!