2004-08-13 14 浏览
裝修別緻, 坐位舒服, Opening Kitchen 非常清潔及特別, 如果坐得近會有坐在大排擋feel, 因有煮食時架鍋氣聲~ 抽氣做得非常好, opening kitchen 也不會有油煙味. 有興趣可跟廚師學做壽包~ 也可找到大白兔糖, 加應子, 山楂餅等零食. 叫了鮑魚+鵝掌(正!), 鐘菜牛肉(=菜心牛肉), 黃瓜炒雜菇, 肉菘茄子, 鼓油雞(推介!), 餃子, 燒腩仔(皮好脆!), 本來order左蟹但當個侍應比隻蟹我地睇架時候, 言語之間太無禮貌!!!!! 所以cancel左~~~ 經理立即黎say sorry, 重送左杏仁糊(好香杏仁味!) &合桃糊(太太太甜!!)糖水.