小妹记得之前同朋友系尖沙咀食过Mamaday觉得野食唔错而且装潢好有玩味感, 加上有无数个打卡位可以疯狂影相🤳🏻, 一直都想再去食多次, 今晚就约埋朋友仔再食过! 铜锣湾店好似比尖沙咀店细, 不过装潢够哂特别, 玩味感依然!🌟唔好抱咁大期望蒲烧馒鱼蛋包饭🐟🍛(+28蚊仲可以有原条鳗鱼添!)正常版只有半条鳗鱼, 星期五小妹决定食豪d整个原条鳗鱼🤭! 蒲烧鳗鱼肥甘味厚, 酱汁浓稠稍带甜味,配上嫩滑蛋包, 木鱼碎同米饭, 非常惹味!🌟有蟹GO又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁面🦀🍝满满嘅蟹肉蟹膏包住每条扁面, 味道几鲜唔太咸, 扁面软硬度适中, 弹牙富嚼劲而且份量岩岩好唔太腻🌟手工紫薯窝夫🍠🧇👍🏻窝夫新鲜焗起, 份量几足, 紫薯泥上铺有红色玫瑰花瓣🌹, 另有忌廉芝士酱🧀同云呢拿雪糕🍦, 卖相吸引! 窝夫外脆内软, 里面口感烟烟韧韧, 紫薯单食唔太甜, 但加埋雪糕味道就岩岩好唔会过甜!

🌟有蟹GO又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁面🦀🍝

🌟手工紫薯窝夫🍠🧇👍🏻