2008-01-06
猶記得一年前,和女友第一次食,真的很不錯。但漸漸比下去了,已經很久沒有再光顧。這陣子順道回憶一下!真的不敢再有下次喇.個脕係星期四,7:30分全場得4台客,我同女友坐中間窗口住,好怏有女工作人員餐牌俾同水,但見姖五隻手夾住杯口心情己大打節勾,于是我叫個女仔換杯暖水,唉..姖一聲:好呀,都冇拿走隻怀就走...換返來同样(五隻手夾住杯口)都算喇,落完單,飲完湯,厨房講笑,爆粗麻煩細聲少少喇,一點都不專業,(厨師請有返點專業精神)去咁多間A-1咁样的事係第一次,樓面女工作時玩樂說笑.圍埋傾計,大約20分鍾海鮮意粉同份扒上臺,意粉太油未熟透中間一囤囤,而且飯的口感真的可以說差,硬,我倆都覺得比以前差多了!真的愈食愈頹呀。服務就一般,加水我杯睃水飲完都冇人加,女友杯凍水就有加,吃完去埋洗手間,咁巧撞正個A-1師傅,佢竟然手都吾洗走左,唉吾洗多講,以後都不來吃!