2016-06-25
前言-平時不多想作任何評論 只要好食 有啲特色就好 但呢間店嘅質素真係太差 令人不吐不快-因為食到滿肚火 連相都唔想影 寫個評論算係俾面 不想睇或唔信嘅請按上一頁-排版注意------------------------------我係分界線------------------------------當時新_期推介呢間鋪 雖然不設預訂 但讚不絕口 正好呢個網站嘅like數比例較高 心動嘅老爸就當然帶(強逼)我地去一嘗口味店舖細細間 得幾張枱 容納不到20人 去到果陣已經有一堆人等位'心諗應該幾好食掛'嘅我地好耐心地等左個幾鐘之後有堆剛黎嘅 5位左右 一句'我啲朋友黎左啦' 就唔洗等直接入 仲要坐哂兩張四人枱出面等左好耐嘅人自然目瞪口呆 部分人更火爆到走左老爸都唔例外 直接同店員對質 結果給提早入鋪餐牌種類唔多 而且主流日/泰式料理 呢間唔係賣韓食咩?我地點左原味炸雞(四件,九十幾蚊WTF),豚肉拌飯和炸蝦餅(四件)味道卻強差人意:首先 炸蝦餅無蝦味同某炸大雞排一樣 食唔出應有嘅鮮味豚肉拌飯方面 飯粒唔分明 而且係便宜嘅櫻_牌米味道清淡 配料也算唔上新鮮 完全靠醬汁加味最差嘅居然係炸雞
-排版注意
當時新_期推介呢間鋪 雖然不設預訂 但讚不絕口
'心諗應該幾好食掛'嘅我地好耐心地等左個幾鐘
出面等左好耐嘅人自然目瞪口呆 部分人更火爆到走左
老爸都唔例外 直接同店員對質 結果給提早入鋪
餐牌種類唔多 而且主流日/泰式料理 呢間唔係賣韓食咩?
味道卻強差人意:
如果睇到呢度都仲想去食嘅話 我唔會阻止
但唔好怪我無提你 呢間真係唔建議
题外话/补充资料:
-呢間嘅餐具幾乾淨 算係唯一嘅good point
-廚師有三位 一大兩細 大果個係舊常會面嘅廚 叫佢做果啲應該較好