2023-01-30
估唔到好多人推薦同排隊嘅拉麵都幾伏,可能個人口味唔同啦🥲1pm去到,好彩有人幫手排隊,去到5分鐘內就有得食〰️可能落雨,TOTAL應該都只係排15-20分鐘,如果再耐就唔值得排😉雞白湯拉麵 💰98份量好細,食埋餃子5隻都唔夠飽🤦🏻♀️個肉唔係好食到會想再食嗰種💬湯底唔啱我口味,有啲澀同酸味,飲第一啖有啲難頂。而且唔係好覺重雞味,最尾都無飲哂(通常好食嘅我會飲)😶🌫️洋蔥好多,麵太淋,OVERALL要我排真係不了,,路過無乜人食,又想食拉麵過下癮都OK嘅⚜️一人食 加埋餃子💰33 共$131(唔記得洗唔洗加一了)⚜️整體性價比 2/10分 因為要等15分鐘,而且真係無想像中好食,俾人誇大咗好多,份量同個價錢唔成正比,舖面細,坐落唔舒服,會令你想快快食完快快走嘅感覺🌝想睇相可以search翻ig @foodjobdacon❤️🔥
雞白湯拉麵 💰98
份量好細,食埋餃子5隻都唔夠飽🤦🏻♀️
個肉唔係好食到會想再食嗰種💬
⚜️一人食 加埋餃子💰33 共$131
(唔記得洗唔洗加一了)
⚜️整體性價比 2/10分