2019-02-23 217 浏览
一個人行行吓,痴起條筋想食啲串燒。見到有新店喺附近,膽粗粗試吓。一出𨋢見到有地道風味嘅裝修。🇯🇵問店長有乜介紹,佢建議左幾度小食。先上一碟日本椰菜,店長話原來係會將啲串燒放上去,所以清清口裏面嘅肉味,也可以加啲特製miso, 非常好味。😋日本和牛非常好味!!厚切牛舌好juicy。 鵪鶉蛋有啲凍,小小失望。特別推介雞肉棒🐓同埋炸蝦肉餅🦀!!其實係餐牌裏面仲有好多嘢想食,不過好飽😩另外啲店員都好友善,服務態度好好,店長叫Lockie, 佢對吹左陣,發覺原來佢對酒嘅認知好深,下次試吓佢推介嘅sake🍶🥃!**別注**呢度有個好大嘅露台,可以坐低食嘢飲酒食煙🍺🍴🚬,對於食煙嘅我真係冇得頂!下次上嚟再報告!

汁燒雞肉棒
炸蟹肉餅

下次上嚟再報告!
2019-02-23
炸蟹肉餅