2012-05-28
一眾DJ大力推薦下,嚟咗試呢間泰山開嘅Wonderdog 平時見佢地擺泰山煮嘅餸d相出黎,睇到人流哂口水~所以對呢間店有信心 店面唔算大,約二三十個座位(估計 : p),3pm嚟到都有三、四檯客人。店內一邊係四方檯加凳,一邊係面向牆既高凳,由於四方檯有人坐咗,小妹同友人就坐高凳啦~可能太矮小,我地上落係有d狼狽嘅!LOL 我叫咗呢個 Mushroom Dog(蘑菇 木耳 焦糖洋蔥 車打芝士 Wonder Sauce)好味道!首先本人係蘑菇fans所以已經好鍾意,呢個加埋木耳,多咗份爽脆,好特別 朋友叫咗HK Bolognese(港式意大利肉醬 車打芝士)我地都覺得包面烘得好脆,好味道~跟餐嘅薯條都好鍾意!比平時快餐店嘅薯條多咗種香味架!好味~~~薯條份量唔太大,唔錯~因為平時快餐店食一個餐飽死,呢個反而啱啱好,唯一意見係好似有少少攤凍左,如果可以熱d就好喇。另外我飲嘅Cappuccino,我覺得係有驚喜嘅,奶泡比星星嘅仲要滑!咖啡味道亦都係我鍾意嘅~唔知點解就係覺得好好飲~(恕我詞窮未能完全表達 / _ \)小小意見:坐正風口位都幾大風,吹凍咗d野食 總括:一定會再嚟!好想試埋其他味
小小意見:坐正風口位都幾大風,吹凍咗d野食
總括:一定會再嚟!好想試埋其他味