2018-12-22 455 浏览
去完觀禮,我哋同一班朋友去左揾間cafe 食啲野,等晚上去飲。 不經意地經過尖沙咀呢間cafe,就入左去。一大班人最好就係叫一大堆小食 。最後叫左個黑松露薯條,potato wedges 同埋 dirty wings. 我另外叫左個Lemonade.個 Potato wedges 炸得好脆,調味都做得好好。反而個黑松露薯條只有好少黑松露味,有少少失望。個 Dirty wings 用左好多野去調味,成件事有啲複習,味又有啲太濃,我個人覺得麻麻。要特別一提嘅係個 Lemonade. 佢係 Unlimited refill ,所以都底飲。 我問過佢地原來係自家制架。甜左少少,但係都有 fresh lemonade 嘅感覺。good.