2024-06-27
🍴🍽🍴🍽🍴🍽️🥖🥖🥖🥖🥖🍴🍽🍴🍽🍴🍽-🥢 Pissaladière 尼斯洋蔥鯷魚橄欖薄餅 $128 🆗 🥦Pissaladière係香草包配焦糖化嘅洋蔥、鯷魚同橄欖,食落酸酸咸咸都幾濃味🙂↕️🥢 Salade De Petit Pois 青豆沙律 $128 🆖 🥦青豆沙律配上車厘茄、青蔥、水波蛋同薄荷,自己唔算好鍾意青豆但覺得都幾清新~🥢 Carpaccio De Thon 吞拿魚他他 $148 🆖薄薄嘅Tuna carpaccio 搭配阿根廷青醬 、Espelette辣椒、炸酸豆同法式青檸汁,精緻得嚟又開胃🙂↕️🥢 Joue De Boeuf Confite Au Vin Rogue 法式慢煮牛頰肉 $288 🆗牛頰肉煮得啱啱好,叉都唔駛用🥰 配菜仲有迷你紅蘿蔔同粒粒薯蓉,薯蓉出乎意料地好食😝🥢 Vacherin Aux Fruits De Saison 巴夫洛瓦蛋白霜 $118 🆗 🥦雲尼拿忌廉包住雲尼拿味嘅雪糕,底層仲有蛋白霜同果jam😳
雲尼拿忌廉包住雲尼拿味嘅雪糕,底層仲有蛋白霜同果jam😳