男友生日特登拣间好野带佢去😳🤭入面真系好舒适好grand 好岩纪念日或者庆祝生日去咗🎂座位唔多 想食记得预约丫菜单系由chef👩‍🍳安排的 了解我地有咩唔食之后就同我地讲解菜式 店员好温柔同幽默🤭每一道菜都讲得好detail菜式都好用心制作,味道好正而且仲present得好好👍🏻如果你钟意饮酒,佢地仲有好多西班牙葡萄酒可以配搭菜式,真系可以一次过感受到西班牙嘅餐饮文化 仲有一个好重要嘅点系佢地免开瓶费!如果你有特别嘅场合,想带埋自己嘅酒去,佢地系免费帮你开瓶嘅!咁就可以放心地庆祝或者包场啦!😳蕃茄蒜蓉法包🥖以新鲜蕃茄和香浓蒜蓉为主口感酥脆,绝对是一个美味的开胃小吃鱼汤煮蚬🐠以鲜美的鱼汤为汤底,鱼汤🐟超级浓郁新鲜加入新鲜的蚬贝煮熟浓郁的汤底会赋予蚬贝丰富的海鲜风味墨鱼仔配生蒜头嘅泡沫以弹牙的墨鱼仔为主要食材 搭配蒜头泡沫。墨鱼仔的鲜嫩与蒜头泡沫的浓郁味道交织在一起,带来独特的口感和风味蒜片橄榄油多虾🍤配多士多士可以配蒜片或者就咁样点橄榄油食蒜片和虾的鲜嫩结合,再加上橄榄油的香气,绝对是一道美味又有趣的小吃松露蛋白蘑菇汤🍲mushroom cappuccino多种不同蘑菇为基础制作出的奶油

男友生日特登拣间好野带佢去😳🤭
入面真系好舒适好grand 好岩纪念日或者庆祝生日去咗🎂
座位唔多 想食记得预约丫

每一道菜都讲得好detail

菜式都好用心制作,味道好正
而且仲present得好好👍🏻

蕃茄蒜蓉法包🥖
以新鲜蕃茄和香浓蒜蓉为主
口感酥脆,绝对是一个美味的开胃小吃

鱼汤煮蚬🐠
以鲜美的鱼汤为汤底,鱼汤🐟超级浓郁新鲜
加入新鲜的蚬贝煮熟

多种不同蘑菇为基础制作出的奶油蘑菇汤
汤浓郁顺滑

之后用柚子雪葩清下个口再食main course
西班牙海鲜炒饭🍚
以新鲜的海鲜为主要食材,搭配炒饭烹制而成。这道饭菜香气四溢,口感丰富