2021-09-27
/Finally spending some quality time in a decent vintage cafe☕️嘆完個靚 brunch 就要開 turbo 繼續做野啦💨極之推介呢間用 80’ 年代裝修嘅 oldish cafe 呢間隱藏喺上環嘅一個角落仔,靜中帶旺,估唔到都咁多人前來到訪,所以提提大家假日過嚟就要記得預先訂位啦!Oldish 嘅格調俾人一種好舒服嘅感覺,好有 home sweet home嘅溫馨感呀🏠All Day Breakfast🥗同 Cheese Burger🍔 呢兩個咁邪惡嘅選擇都好難分高下 全部都香噴噴👨🏼🍳 擺碟又精美 份量好多 超級滿足👅Cheese Burger嘅4 cheese芝士脆脆超級特別,勁大塊薄脆夾係中間,同熱辣辣又juicy嘅肉扒一齊咬,口感真係好豐富呀!不過甜品又係另一個胃又點少得 signature Tiramisu 淋埋 Espresso☕️ 簡直係去左另一個境界 極之推介!!!再配埋我次次都要叫嘅 Rose Chocolate🌹Super Perfect🤎
嘆完個靚 brunch 就要開 turbo 繼續做野啦💨
不過甜品又係另一個胃
簡直係去左另一個境界 極之推介!!!