2017-11-08
銅鑼灣食市林立,今次搵到樓上嘅日本料理。 就係TimeSquare後面嘅百樂中心,一出地鐵行過後面兩條街就搵到植盡地點之宜. 上到去舖他細細好有日本小店Feel , 店主女女仲好乖自己坐係到店入面有貼心既差電, Menu都可以循環點餐, 真係環保今次食左網友們推介既原條鰻魚石鍋飯 $118 條鰻魚好大條、加上蛋絲,但我覺得唔夠爽海膽蟹籽杯$68 –係我最推薦既,海膽鮮甜配上酸薑蟹子飯、味道出加地配合邪惡包 -- 紫菜包住帶子同燒過嘅鵝肝,但鵝肝既味蓋過帶子;浪費了彩虹卷 -- 色彩繽紛好吸晴,內有炸蝦,炸蟹,青瓜心白芝麻及黑魚子等材料,味道不過不失黑松露牛油帶子 (4隻) -- 黑松露味強烈,帶子唔算好大芝士他他炸蝦 $58 (3隻) – 凍左先食…. No comment香草豬頸肉串 (2串)-- $48 ,香草味強烈總括黎講,非常普通,價格偏高
店入面有貼心既差電, Menu都可以循環點餐, 真係環保
不失
黑松露牛油帶子 (4隻) -- 黑松露味強烈,帶子唔算好大
香草豬頸肉串 (2串)-- $48 ,香草味強烈
總括黎講,非常普通,價格偏高
海膽蟹籽杯