估唔到美丽华嘅小角落有间台湾特色小店,有学生木枱同学生椅子,布置小学班房嘅装饰,放置大量漫画书本。呢度好好嘅喺采用自助形式👍🏻好有回到过去嘅感觉😂古早味卤排骨汤面 $58Taiwanese spork Cutlet with Noodles排骨配有少量菜同辣酱!排骨软腍腍好香口。个辣酱喺重点!配汤面同配排骨味道好夹👍🏻又唔喺麻辣酸辣个只,点缀成个清汤面😌香酥鸡汤面 $58Deep Fried Chicken with Noodles酥鸡炸得好酥脆!个皮唔会太厚粉,好香口,鸡肉质啱啱好☺️面质厚粗,一咬就断开,唔喺几弹牙,食完好饱肚😳紫薯拿铁 $35无咖啡因紫薯拿铁,甜味淡淡的无咩紫薯味😂呢个杯令人好开心🥳饮到底杯中间有只长颈鹿劲得意🤣最后先至发觉喺长颈鹿杯杯🤩水蜜桃苏打 $35量杯放满冰块,将苏打倒入量杯呢个画面好治愈啊🥰味道甜甜的,带点清涩味道🌸.❤️味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌵环境:🌕🌕🌕🌕🌑💼服务:🌕🌕🌕🌕🌑💰价钱:🌕🌕🌕🌑🌑🏵CP值: 🌕🌕🌕🌕🌕❣️回头:🙆🏼‍♀️🙆🏼‍♀️🙆🏼‍♀️🙆🏼‍♀️🙆🏼‍♀️

古早味卤排骨汤面 $58

香酥鸡汤面 $58