2020-11-07
«1016»三顧素年 今次為了茜飯!﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣▷芫茜意大利飯 $88芫茜、蘆筍、茄子、蓮藕、粟米芯黃先生表示:茜味好重好滿意ヽ(゜∇゜ヽ)因為配菜咬落都係索索聲個啲,意大利飯又偏硬身,食耐咗會𡁻到牙骹軟,但佢係鍾意呢隻有𡁻度嘅口感,唔算好creamy但係汁嘅比例剛好~me:成陣茜味!畀返你食(〜 ̄▽ ̄)〜▶不可能漢堡包 $128不可能漢堡、火箭菜、車打芝士、洋蔥、意大利黑醋、番蕃條我都係食返啲正常嘢,呢個burger已經係第三次食,每一次都覺得塊扒好似肉~有彈性嘅口感同埋巧juicy!!而我最最最鍾意食就係隔離嘅番薯條,脆得黎唔會𠝹損口,甜得來又重番薯味,再點勁多茄汁,正!▷熱培茶燕麥奶 $38▶餐飲 凍伯爵茶培茶燕麥奶都幾香濃,用燕麥奶雖然冇牛奶咁rich,但整體隻味特別啲,熱飲更明顯💚 另外,成日覺得連啲跟餐飲品都好吸引,唔會係見到唔想飲嗰啲款😂🤎﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣素年 Friends of Years荃灣三陂坊20號地舖
三顧素年 今次為了茜飯!
﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣
▷芫茜意大利飯 $88
芫茜、蘆筍、茄子、蓮藕、粟米芯
黃先生表示:茜味好重好滿意ヽ(゜∇゜ヽ)
me:成陣茜味!畀返你食(〜 ̄▽ ̄)〜
▶不可能漢堡包 $128
不可能漢堡、火箭菜、車打芝士、洋蔥、意大利黑醋、番蕃條
有彈性嘅口感同埋巧juicy!!
▷熱培茶燕麥奶 $38
▶餐飲 凍伯爵茶