三訪🌟🌟🌟今次6點食,終於坐到窗的位置😍望到粉紅粉紫色的晚霞😌勁靚!1️⃣M5和牛壽喜燒溫泉蛋意大利飯估唔到壽喜燒汁做飯又意外地夾👍🏻牛肉都幾多,鋪滿整個飯面😼中間有隻溫泉蛋,我就喜歡攪拌均勻一起吃👍🏻2️⃣天婦羅炸蝦地獄蕃茄汁煙肉意粉炸蝦煎咗天婦羅粒粒來炸,入口好有層次,先咬到脆卜卜的炸皮,入面是彈牙的蝦肉🤩我以為係辣味蕃茄汁🤣結果我誤會左🥺3️⃣香草芝麻蜜糖燒雞翼味道就似BBQ的燒雞翼🤣好正呀!雞翼焗得好乾,身油沾滿蜜糖,肉質都係嫩滑👍🏻4️⃣七味薯條松露醬即叫即整🔥薯條炸得脆卜卜🍟配上黑松露醬很美味👍🏻5️⃣薄荷朱古力牛角窩夫有點遜色⋯因為個窩夫不是新鮮焗起🥹但薄荷朱古力雪糕有兩球好滿足😌而且仲有一件朱古力蛋糕🤣叫一份有三樣好超值😛6️⃣提拉米蘇朋友話是日甜品好食😋我就略嫌少酒味🥹7️⃣靜岡抹茶豆乳茶味香濃,豆乳細滑,是最佳的組合🍵8️⃣繽紛樂榛子朱古力非常濃郁的朱古力🍫仲有半條繽紛樂😍正呀‼️

1️⃣M5和牛壽喜燒溫泉蛋意大利飯

5️⃣薄荷朱古力牛角窩夫

6️⃣提拉米蘇
朋友話是日甜品好食😋我就略嫌少酒味🥹

7️⃣靜岡抹茶豆乳
茶味香濃,豆乳細滑,是最佳的組合🍵

8️⃣繽紛樂榛子朱古力
非常濃郁的朱古力🍫仲有半條繽紛樂😍正呀‼️