2018-10-06
NENE CHICKEN 周不時星期三都會做90分鐘炸雞任食優惠。成人 $148一位,3人同行送Shark Attack一杯。約了朋友星期三夜晚去食,朋友要遲到,叫我地入定去先。因為拎左飛,出面好多人,都叫到我地,但唔齊人唔比入? 好奇怪,入到去照計時咪得,點解要齊人,怕齊人張台不左又要再等....結果朋友只好跑過來,入得。三人送Shark Attack, 味道唔係人人接受。我自己就唔係咁喜歡呢個味。好, 黎到戲肉。我地7款雞都叫左,唔食辣既我表示,點解佢唔分開碟?D辣醬痴到其他口味既雞,其他口味又痴到其他口味,媽~我好亂呀佢7款包括:1. 甜辣 - 甜 + 辣 = 味道開胃2. 初雪 - 芝士粉 + 普通炸雞 + 薯片 = 薯片比較吸引我3. 白郡主 - 白色CREAM + 普通炸雞 = 好少乳酪味,可能其他味道太濃4. 廚師 - 聽聞好辣5. 蒜香醬油 - 蒜香醬油 + 普通炸雞 = 咸既炸雞6. 大蔥 - 大蔥 + 普通炸雞 = 如果你喜歡食蔥的話7. 招牌 = 普通炸雞係. 食咁多款其實好多都係普通炸雞再加少少醬。同埋無得揀有骨無骨, 食食下係咁好厭同好膩。我食左9件就收手了
約了朋友星期三夜晚去食,朋友要遲到,叫我地入定去先。
因為拎左飛,出面好多人,都叫到我地,但唔齊人唔比入?
結果朋友只好跑過來,入得。
三人送Shark Attack, 味道唔係人人接受。
我自己就唔係咁喜歡呢個味。
好, 黎到戲肉。
佢7款包括:
1. 甜辣 - 甜 + 辣 = 味道開胃
4. 廚師 - 聽聞好辣
5. 蒜香醬油 - 蒜香醬油 + 普通炸雞 = 咸既炸雞
6. 大蔥 - 大蔥 + 普通炸雞 = 如果你喜歡食蔥的話
7. 招牌 = 普通炸雞
係. 食咁多款其實好多都係普通炸雞再加少少醬。
同埋無得揀有骨無骨, 食食下係咁好厭同好膩。
我食左9件就收手了。
其實任食都係一個噱頭,每位$160。
如果想試食哂咁多款味道,都可以一試。