今日收工特別肚餓,好想食餐飽😎😎見到牛頭角附近有間火鍋🍲個名好特別,為食火鍋公司☺️仲有勁可愛既狗仔🐶logo…即刻入去睇下入到去見佢裝修風格感覺比較文青風,感覺新鮮特別😍佢哋呢度嘅任食火鍋有別出邊,因為有分Round 1-4🤩🤩第一Round: 餐前小食有薯條🍟炸雞🍗沙律🥗大腸、雞腳,可以任點任食;不過一轉下round,就無得返轉頭再點小食第二Round:前菜有五點刺身盛合,以任食火鍋嘅質素,呢個刺身盛合都唔錯☺️第三Round:頭盤可以揀酸菜魚或者任食雞煲,我哋揀咗酸菜魚,份量都算多,魚肉厚實☺️最鍾意佢入邊嘅薯粉,口感好正🫰第四Round:火鍋盛宴有四款湯底可以揀,我哋揀左蕃茄薯仔湯,佢跟set仲有一個豪華海鮮拼盤及牛肉拼盤🤩🤩🤩d海鮮有成7款咁多😍😍有鮑魚及聖子王,仲有新鮮蝦及蠔等等…至於牛肉拼盤都勁大陣容7-8款唔同既牛😻😻🤤🤤性價比十足除咗呢d,仲可以任食澳洲M8和牛肩胛肉😋😋佢哋係用QR code自助落單,基本上火鍋配料都有齊晒,出邊就會有個自助蔬菜吧及任飲飲品😝😝Cp值好高👍👍入夜都仲見到好多人入嚟食🤭🤭📌 為食火鍋公司 (觀塘)觀塘創業街15號萬泰利廣場地下C號舖#任食火鍋

第一Round: 餐前小食

第二Round:前菜
有五點刺身盛合,以任食火鍋嘅質素,呢個刺身盛合都唔錯☺️

第三Round:頭盤

第四Round:火鍋盛宴

d海鮮有成7款咁多😍😍有鮑魚及聖子王,仲有新鮮蝦及蠔等等…

至於牛肉拼盤都勁大陣容7-8款唔同既牛😻😻🤤🤤性價比十足
除咗呢d,仲可以任食澳洲M8和牛肩胛肉😋😋

入夜都仲見到好多人入嚟食🤭🤭

📌 為食火鍋公司 (觀塘)
觀塘創業街15號萬泰利廣場地下C號舖

#任食火鍋 #任食火鍋雞煲 #CP值高 #牛頭角美食 #工業區美食 #性價比超高 #牛肉控 #海鮮控 #teamhappyfoodies #thefoodieinitiative #globaleats #thefoodiesinternationalchat #internationalcuisinefamily
#foodies #hkfoodie #hotpot
2022-11-06