2012-11-16 37 浏览
上年12月食完,今日再食。呢間野好勁,人地buffet佢又係buffet,佢永冇有discount,永冇話用咩credit card有折,但…無論weekday weekend一樣多人,好癲,我仲要係超過一個星期之前book先有位,仲要係唔平,仲要你入到去就知道其實坐得唔算舒服,都幾埋下添呀同隔離,可想而知,呢度sell gei係食物quality!!其他唔講,就講佢招牌果幾樣,已經好足夠,分別係oyster、海膽、鵝肝、心太軟。Oyster係日日唔同的,佢仲有分國家,重味淡味,排埋次序教埋你食,唔新鮮唔出,咁就知道實好食,到海膽,呢個就真係講明限量供應,佢會將一片海膽放係塊青瓜上面,普通都好新鮮,甜甜的,一d都唔’聲’,正,鵝肝配多士,基本上無限供應,煎一煎,出面熱少少脆,入口即溶,好好味!心太軟就一般,未至於好流心,只係少流心,但可以寫字,幾特別。其他食物…其實唔係好記得,哈哈,但我依然會覺得呢間野好正,一路想再食。
庆祝纪念
生日