与朋友庆祝生日:生日快乐🎂。拣咗呢一间在坚尼地城嘅海景餐厅🍴,有幸嘅可以门口泊到车位🚗,食得安心又放心🇫🇷.呢间法国菜都有啲名气,皆因每款食物都有水准,入口𠮶刻确系有啲惊艳,系用心制作嘅结果🇫🇷———————————————————————————🇫🇷炭烤牛骨髓🦴💬很喜欢吃牛骨髓,感觉系非常美味嘅食材,有咬口唔油腻更加觉得幸福😋.🇫🇷法式烤乳猪🐽💬西班牙🇪🇸都有乳猪,当然中式乳猪同样吸引;呢款法式一样皮脆肉嫩,味道香浓而且唔油腻,配上薯仔🥔同酸菜,中和口感😋.🇫🇷烤原只三黄鸡配饭🐔💬一道相当出色嘅菜色,三黄鸡油香渗入饭中,而且同样都系皮香脆,鸡肉嫩滑,一食再食😋.🇫🇷虎虾香蒜橄榄油扁意粉🍝💬超大只嘅虎虾弹牙,扁意粉非常浓郁,榄油同蒜混入其中,卖相吸引😋.🇫🇷香煎鱿鱼🦑配西班牙肉肠💬加点柠檬汁🍋提鲜更多,鱿鱼🦑炒到好香好好味,加入西班牙肉肠增加肉味同油份😋
———————————————————————————
🇫🇷炭烤牛骨髓🦴