2021-04-06
Hong Kong chill place 💚 Cozy Bali Town💫..估唔到尖沙咀都有一間地方光猛闊落,設計時尚走工業風既印尼餐廳🇮🇩。於1975年就係香港創立,已經有45年歷史好犀利啊😳,店內有印尼家庭式小菜、沙嗲串燒🍢、沙東牛肉🥘🥥,有別於一般印尼菜,食落都幾清新又正宗呢。.ll $32Kaya Toastll $69Indonesian Semur Stewed Short Ribsll $69Snack Platter (蝦丸、魚餅、素春卷)ll $28Rose Chinese Tea Blend (Decaf).呢個下午陽光普照☀️,約左朋友黎食個tea,菜式精美都值得一試💕。而且坐位寬敞 完全沒有壓迫感,係度食個飯、傾下計,一大幅玻璃望到窗外綠油油景致,感覺都真係唔錯。其中Kaya Toast 🍞好美,味道甜甜💛 當茶點不錯。印尼既甚摩汁牛仔骨🐮 亦有別於一般口味,味道偏甜而濃郁,跟粉絲同吃很惹味呢。印尼小食都夠特色。..呢個下午🍃 過左一個悠悠閒既味覺印尼🇮🇩 之旅。..×××××ש尖沙咀彌敦道176號The Nate3樓..
l[雙色咖央多士]l $32
Kaya Toast
l[甚摩汁牛仔骨]l $69
l[嘴刁小食拼盤]l $69
Snack Platter (蝦丸、魚餅、素春卷)
l[玫瑰之香普洱]l $28
印尼小食都夠特色。
呢個下午🍃 過左一個悠悠閒既味覺印尼🇮🇩 之旅。
×××[峇里堂 -BaliTown]×××