2008-11-27
由於做咗三個月VIP,所以閒時都會黎幫襯吓。平日呢到大把位,唔似星期六日咁旺。今次兩個人order咗煙肉焗薯皮、蟹肉漢堡、salad bar,不過都係食唔晒。 煙肉焗薯皮 - 味好淡,唔係咁香 蟹肉漢堡 - 個size比一般呢到既漢堡包細,好似一個M記既BigMc咁大。一食落去,中間片蟹肉漢堡”必”晒出黎,朋友話因為佢係全蟹肉,所以無牛肉咁實。朋友話好香蟹味,但我覺得似蝦味多d(唔通我既味蕾有問題?!),食落幾多汁。不過感覺唔似食緊burger,好似食緊美x餅店既吞拿魚包咁。 Salad bar - 好耐無食過,同上次比較,多咗d款式‧有火腿、提子etc. 但佢個Thousand island好酦。佢個menu好耐都無轉過,而且食物款式唔算多,所以VIP做三個月已經好夠。
煙肉焗薯皮 - 味好淡,唔係咁香