2019-06-17
《韓牛肋靚眼上蓋》🐮$280《極上黑毛豬肩肉》🐽$188-呢間韓國燒烤以柞木炭嚟韓燒,燒落嘅食物會充滿炭香,同其他韓國菜一樣都會提供好多前菜,泡菜亦都係自家醃製,開心係有芝士栗米🌽🤣。-必食《韓牛肋靚眼上蓋》🐮賣相好靚,油脂分佈好均勻雪花充足食落口牛味係口腔散開😽加上肉質Juicy,聽講重係全港獨賣🤫,所以係必食無誤😬!除咗韓牛我地三人行重叫左二人套餐,套餐會有個韓牛拼盤提供是日精選嘅部位但唔知係咪太薄切好似食咗陣風🌪,值得一讚係燒饅魚🐟肉身夠厚同無骨,燒起上嚟啖啖肉表皮夠脆淋上鰻魚汁好滿足☺️,之後仲散叫左《極上黑毛豬肩肉》口感厚實🐽,可以一試,但水冷麵就唔太建議🤦🏻♂️,感覺一般冇咩特別可以唔使浪費個胃,留返用嚟食韓牛😌比較失望嘅係上網睇話會有店員幫手燒,但我地燒左接近兩個鐘都冇人幫忙,所以有時會燒到嘢食竉咗😵,總結餐廳屬於中上價最後埋單大概千八蚊,食完未算話好飽,服務加食物上感覺呢個價錢感覺可以有更多韓燒嘅選擇🧐。
《韓牛肋靚眼上蓋》🐮$280
《極上黑毛豬肩肉》🐽$188