2025-05-14
上次嚟過呢間餐廳,試左二人套餐(依家仲有85折優惠,真係好抵食)今次慶祝紀念日即刻又諗起呢到,仲有好靚既畫碟甜品,就再嚟試下其他菜式,感受下唔同嘅味道。好欣賞呢到每道菜都會等差唔多食完先會上下一道,咁樣野食唔會易凍,可以慢慢享受每一款美食,感覺好細心!**+$1/隻生蠔🦪** $1生蠔(惠顧二人套餐,每份套餐可以$1換購10隻生蠔或者叫main course,每枱以$1換最多10隻生蠔)精選新鮮生蠔,帶有濃郁既海水鮮味。每一啖都感受到大海既鹹香同鮮甜,滑溜細緻,回味無窮。無論單食或配以檸檬、醬汁,都係海鮮愛好者既極致享受。 ⭐️ 黑松露蟹肉多士新鮮的蟹肉混合濃郁黑松露醬,鋪在脆香多士上,香氣撲鼻,口感豐富,鮮味十足。⭐️ 炸物拼盤一次滿足多種炸物的慾望,包括: - 脆炸香草芝麻單骨雞翼(4件) - 香辣雞肉條(2件) - 自家製脆炸魚柳 - 薯條 ⭐️ 經典卡邦尼意粉以3月熱成意大利煙肉、巴馬臣芝士製成,醬汁濃稠滑順,鹹香可口,是經典義式美味。⭐️ 10oz美國頂級西冷牛扒(7成熟)選用美國頂級西冷牛肉,烹調至七成熟,外香內嫩,肉汁豐富,滿足肉食愛好者。⭐️ 西班牙黑毛豬鞍選用高級西
**+$1/隻生蠔🦪**
⭐️ 黑松露蟹肉多士
⭐️ 炸物拼盤
一次滿足多種炸物的慾望,包括:
- 脆炸香草芝麻單骨雞翼(4件)
- 香辣雞肉條(2件)
- 自家製脆炸魚柳
- 薯條
⭐️ 經典卡邦尼意粉
⭐️ 10oz美國頂級西冷牛扒(7成熟)
⭐️ 西班牙黑毛豬鞍
選用高級西班牙黑毛豬,肉質鮮嫩多汁,帶有獨特堅果香氣。
⭐️ 焙茶焦糖燉蛋
以香濃焙茶製作,配上焦糖層,茶香與甜味完美融合,口感細膩滑順。
⭐️ 朱古力心太軟呍呢嗱雪糕
外層鬆軟、內層流心的朱古力蛋糕,搭配香草雪糕,冰火交融,甜而不膩。
🎂 **預約甜品寫字畫碟服務**
只要提前預約甜品,呢到會為您精心準備「寫字畫碟」服務——由師傅親手繪畫,無論係祝福語句、名字或者可愛插畫,都細心呈現,畫功細緻。送上甜品時,侍應會親自送上祝福,更樂意幫忙影相留念,記錄呢份獨特回憶。無論生日、紀念日或任何特別日子,都可以為慶祝時刻增添驚喜和溫馨。大讚👍🏻
但記得二人套餐既85折同$1生蠔優惠只可以二選一啊😊