2008-11-12
因為有discount, 又好耐無去過, 係呢度最就腳, 預早2日book位話full左, 只限walk-in, 諗住大約都係等30mins o者, 點知等等下都45-60mins, 好彩附近有野行下, 我地叫左個拼盤(雞翼, 芝士條, 洋葱圈, 雞柳), 呢個正常, 另外Shrimp Pasta Parmesan, 好好味, 不過要趁熱食, 凍左好似薑硬化, 同埋一個墨西哥牛柳條薄餅, 呢個唔係太滿意, 我地只為係有條牛柳條放起隔離, 點知黎到係d牛柳粒/碎夾左起d薄餅入面囉, 我諗佢要改改個menu好d由於太多人, 其實有時諗住叫waiter過黎, 都要等左一段時間當晚仲見到黃家諾, 補番數喇
當晚仲見到黃家諾, 補番數喇